Solar Light Solutions til fugtighed

Solpanelets effektivitet og belysningsydelse påvirkes af mange faktorer, herunder de relative vejrforhold på det sted, hvor solbelysningsprodukterne vil blive installeret.I vores seneste blogindlæg dækkede vi allerede problemerne med snedækkede vintre og orkaner, hvor vi forklarede, at vores solcellelysløsninger effektivt kan modstå sådanne vejrforhold.Dette er gjort muligt, da vores solcellegadelys er bygget til ekstreme temperaturer og dårligt vejr.Denne gang vil denne artikel fokusere på problemet med fugt for at vejlede potentielle kunder, der tøver med at købe vores solcellelysløsninger på grund af sådanne bekymringer.  jhgfjuy (5)

Er det muligt at installere solcelledrevne lys i fugtige områder af kloden?

Fugtighed kan påvirke produktionen af ​​energi, der frigives af solpanelet.Det reducerer effektivitetsniveauet for panelets solindstrålingsabsorption og kan reducere levetiden for stolper og andre materialer, der bruges til fremstilling af solcelledrevne lys, specielt når vandet går ind i panelets rammer.Dette kan føre til en forringelse af belysningsproduktets generelle ydeevne.Du vil dog ikke støde på disse problemer, fordi BeySolar ansatte eksperter og uddannede ingeniører til at gøre vores solcellelamper holdbare og ikke lide under slid forårsaget af fugt og andre vejrelementer.

Vores produkter er specialfremstillet til høj relativ luftfugtighed, hvilket afspejles af følgende årsager:

 jhgfjuy (4) For det første, for at fjerne dine bekymringer, har vi allerede installeret vores solcellelamper i tropiske områder som Mauritius og Tahiti, som også har høj relativ luftfugtighed.Der var ingen problemer, og solcellelamperne oplyste stadig stierne, hvor vores produkter var installeret.
 jhgfjuy (3) Vores poldele er alle varmgalvaniseret stål, så forvent, at de vil give overlegen korrosionsbeskyttelse.For maksimal beskyttelse er disse dele også belagt med pulverlak lavet til udendørs brug.
 jhgfjuy (2) Da høj relativ luftfugtighed kan få vand til at trænge ind i panelets og lampernes rammer, har vi brugt meget vandtætte lamper, som er en legeringstype IP 65.
 jhgfjuy (1) For at få et absolut vandtæt solcellegadelys brugte vi rustfrit stik og skruer lavet af rustfrit stål, så dine solcellelamper kan bevare modstanden mod fugt, regn, sne og andre vejrelementer og give dig den bedste belysning i længere tid. .

Med den gennemførlige teknologi og kvalitetsmaterialer, der anvendes af BeySolar, kan du nyde vores solcellelysløsninger, uanset hvor du er i verden.Kontakt os nu og lad vores dedikerede personale kende din placering og specifikke belysningsbehov.


Indlægstid: 20. december 2021